lördag 1 januari 2022

TOPPRAFFEL! önskar gott nytt år

GOTT NYTT ÅR!

Vad kommer att hända här på TOPPRAFFEL! under 2022? Tja, det blir väl som det varit de senaste åren. Okej, förhoppningsvis inte som de två senaste åren. Men -- jag lär inte skriva lika mycket här som jag gjorde för sju-åtta år sedan, bland annat beroende på att det är omöjligt. Allt färre biopremiärer pressvisas. Å andra sidan är det skönt att inte se allt, som jag gjorde en period. Dessutom har jag inte tid att se- och skriva om mer än jag gör. Istället skriver jag allt fler seriemanus. Jag hoppas att det blir ännu mer serier under 2022. Jag vet att en hög äventyr författade av mig kommer att dyka upp i Fantomen, och till Bokmässan kommer ett par grejor -- jag hoppas innerligt att det blir en riktig, "normal" bokmässa i år. Vidare hoppas vi i Svenska Serieakademin åter kunna dela ut våra Adamsonpriser senare i år!

Korken ur och in i det nya året, gott folk! Tjoflöjt!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar