tisdag 6 oktober 2020

Angående kommentarer från er läsare ...

 

Jag upptäckte alldeles just nu, den sjätte oktober 2020, några minuter in på det nya dygnet, att väldigt många läsare kommenterat mina texter här på TOPPRAFFEL! ... men inga av dessa kommentarer har nått mig. Förrän nu! 

Väldigt mycket spam, men jag har nu godkänt och publicerat cirka hundra kommentarer på olika texter publicerade mellan 2018 och nu. Jag vet inte vad som hänt. Förr fick jag alltid ett mail när någon skrev en kommentar, och eftersom det skickas ut mycket spam, har jag ställt in så att alla kommentarer måste modereras. Uppenbarligen fastnade kommentarerna någonstans på vägen.

... Och någon gång 2018 ändrades inställningarna utan att jag meddelades. Jag har nu varit inne och fixat allt.

En del av er har ställt frågor. Jag beklagar att jag aldrig besvarade dessa. Det känns lite fånigt att besvara dem 2½ år senare. Men - du i Örkelljunga som kände igen mitt namn: jo, det var jag som skrev i NST.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bättre sent än aldrig. Men hur kan det komma sig att du märkte det först nu? Har du inte varit förvånad över att det inte längre kom in kommentarer? Jag hade i din situation börjat tro att ingen läste bloggen längre och troligtvis lagt ner. /Kurt Bergholm

Pidde Andersson sa...

Kurt - tack för din kommentar! Nu vet jag att inställningarna funkar!
Anledningen till att jag inte märkte det, var att under de tolv år Toppraffel funnits, har ytterst få kommenterat texterna - iaf inte här på bloggen. Istället kommenterar folk när jag delar texterna i sociala medier. Däremot ser jag i besöksstatistiken att jag fortfarande har läsare.

Skicka en kommentar