lördag 25 juni 2016

Semestra med Seagal

Nu har jag farit iväg på semester. Istället för att se på film, kommer jag att sitta i en baden-baden och läsa seriealbum. Eller framför brasan, om det regnar.
Jag kommer att vara bortrest en vecka eller två, vilket innebär att jag missar några pressvisningar - till exempel av INDEPENDENCE DAY: ÅTERKOMSTEN. Eventuellt ser jag dessa filmer senare på ordinarie visningar.
Men för att ni ska få lite att läsa medan jag är borta, har jag skrivit lite grann om Steven Seagal. Igen. Fast inte här. Jag tänkte att det är dags att skriva en uppföljare till min bok "A Little Bok About Steven Seagal", och ta med de filmer som inte kom med förra gången, samt de som gjorts sedan dess. Men innan jag ger ut boken, publicerar jag recensionerna online allt eftersom de skrivs. De förra recensionerna skrev jag åt nu nedlagda Xomba.com. De nya finns på Wizzley.com.
Än så länge har jag skrivit om dessa filmer:
SNIPER: SPECIAL OPS
GUNSHOT STRAIGHT
ABSOLUTION
CODE OF HONOR
THE ASIAN CONNECTION
MAXIMUM CONVICTION

-->

0 kommentarer:

Skicka en kommentar