måndag 8 juni 2015

Sommarpriser på mina böcker

Det var ett bra tag sedan jag skrev om mina böcker - ni vet, de där som är på engelska, som går att köpa hos en väldig massa nätboklådor, och som innehåller stora mängder av mina recensioner och artiklar som funnits på diverse sajter, varav de flesta nu har gått hädan.
Jag tänkte att eftersom det är sommar, så är jag gentil och sänker priserna - vissa fall ganska rejält. I synnerhet på Kindleutgåvorna - om man nu vill ha sådana trots att böckerna går att få tryckta på riktigt papper. Eböcker är inte min grej, men de finns där. Fast bara hos amerikanska Amazon.
Även om jag nu alltså sänkte priserna, noterar jag att priserna varierar en del mellan olika boklådor. Dessutom tillkommer förstås oftast frakt. Jag vet inte riktigt vilket ställe som faktiskt är billigast. Notera att jag inte sänkt priset på "På spaning efter det mög som flytt", eftersom den boken är utgiven på Lulu och inte CreateSpace. Den finns inte heller som ebok.
Enklast är nog att införskaffa böckerna från
AMAZON i USA eller
AMAZON i England.
En annan väletablerad amerikansk butik är
BARNES AND NOBLE.
Billigast är nog att köpa direkt från förlaget, det vill säga
CREATESPACE,
där de nya, billigare priserna av någon anledning inte syns förrän man klickar på titlarna. Här finns bara pappersutgåvor. Vill man av någon outgrundlig anledning beställa böckerna från Frankrike, finns de bland annat hos
ABEBOOKS.
Hos
BOOK DEPOSITORY
är böckerna något dyrare, men frakten är gratis.
Om man inte litar på utländska butiker utan hellre handlar från svenska, så hittar man mina böcker hos
BOKUS,
där de är märkligt dyra, det är de även hos
CDON,
men hos
ADLIBRIS
är de lite billigare (här kan man även köpa mitt gamla seriealbum "Giallo" för tjugo spänn!).
Slutligen måste jag förstås nämna att "The Horror Movie Book" är på hela 378 sidor och har ett kul förord av Brian Yuzna.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar