torsdag 25 december 2014

Snart måste jag höja priserna på mina böcker

Amazon, som ju äger CreateSpace och Kindle, ändrar sina skatteregler från och med januari 2015. Tidigare har vi som gett ut våra böcker genom dem skattat amerikanskt; 10%. Nu ska man istället skatta enligt författarens hemland. Således tvinga jag höja priserna på mina böcker - och det blir nog ganska rejält. Jag vill ju liksom gärna att det ska bli kvar lite pengar till mig.

Men än så länge är 2014 inte slut, så nu har en dryg vecka på er att tjacka upp er på praktverken till nuvarande priser.

HÄR är böckerna på amerikanska Amazon.
HÄR är de på engelska Amazon.
HÄR är de på Bokus.
HÄR är de på AdLibris.

Jag vet inte vilka det blir billigast att köpa av.

3 kommentarer:

ctail sa...

Den enda av länkarna som funkar för mig är den till Amazon.co.uk. De andra stannar på något lnkjuice-tjafs.

Pidde Andersson sa...

Oj! Tack. Ska kolla upp det. Jag bara kopierade och klistrade in ...

Pidde Andersson sa...

Sådär, nu ska det fungera som det ska ...

Skicka en kommentar