tisdag 30 december 2014

I den här kan ni läsa en angelägen artikel av mig

Det mesta jag skriver hamnar här på TOPPRAFFEL! - eller på andra sajter. Men det händer förstås att jag skriver en och annan text för tryckta publikationer; grejor som inte finns tillgängliga online. Sedan drygt ett år tillbaka ges den italienska skräckserien Dylan Dog åter ut på svenska. Jag var inte vidare imponerad av det första albumet (ni kan läsa min recension HÄR), men därefter har serierna varit betydligt bättre, och det senaste albumet; "Avgrunden" som kom ut den här månaden, är riktigt bra. Dessutom är det jag som står för bokens efterord. Jag har skrivit en initierad artikel om alla filmreferenser som hittas i serien. Inte nog med det, jag har även bidragit med en liten teckning.

Dylan Dog: "Avgrunden" beställer ni lämpligast HÄR!0 kommentarer:

Skicka en kommentar