onsdag 12 november 2014

Mina böcker finns nu hos Bokus och AdLibris

Kyss Karlsson, det här hade jag ingen aning om. Jag visste förstås att svensk Internetboklådorna Bokus.com och AdLibris.com säljer - och har sålt - mina seriealbum och andra böcker jag medverkat i, men jag visste inte att de även säljer de böcker jag släppt på Amazon.com via CreateSpace. Vad bra! Nu kan de av er som inte vill beställa från utlandet skaffa böckerna härifrån. Konstarerar även att Bokus även säljer "På spaning efter det mög som flytt", medan AdLibris rear ut mitt och Mikael Tomasics seriealbum "Giallo" från 1994 för TJUGO SPÄNN!
Båda boklådorna säljer också den flådiga antologin "Filmdrinkar - starka drycker på stor duk", i vilken jag har skrivit ett flertal texter.
Här hittar ni mig på Bokus och här på AdLibris!

-->0 kommentarer:

Skicka en kommentar