lördag 11 oktober 2014

TOPPRAFFEL!-biblioteket växer ...

Jag har säkert nämnt det tidigare (och det finns ju reklam för dem i spalten här till höger), men jag har släppt en del böcker på engelska via CreateSpace, och som finns till salu på Amazon och Barnes & Noble. Nu har jag fått ut ytterligare två: "The Movie Reviews That Came From Under The Couch!", som samlar recensioner av B-filmer, actionfilmer, kultfilmer och en del annat; tidigare publicerat på Xomba.com, och det mesta översatt från TOPPRAFFEL!, samt "An Eccentric Goes to the Movies", som samlar de recensioner som blev över, de som inte behandlar genrefilm. Med andra ord, komedier, blockbusters, familjefilmer, art house-filmer. Återigen översatt från TOPPRAFFEL! och tidigare publicerat på Xomba.com.
Förvisso finns texterna fortfarande kvar på Xomba, men den sajten har ballat ur totalt, vilket innebär att allt är väldigt, väldigt svårläst och svårnavigerat. Nu är allt samlat i praktiska volymer.
Böckerna finns både som fysiska, tryckta böcker, och som eböcker för Kindle. Idag lördag och i morgon söndag har jag förresten rea på några av mina böcker i Kindleutgåva.
På den HÄR amerikanska sidan hittas samtliga böcker, men de går även att beställa från andra Amazonbutiker världen över; det är möjligt att frakten är billigare från England eller Tyskland, vad vet jag.

-->0 kommentarer:

Skicka en kommentar