onsdag 23 juli 2014

Toppraffelbiblioteket!

Nyligen fick jag tummen ur röven och gjorde vad jag skulle ha gjort för längesedan.
Ni har kanske noterat att det i den där spalten längst till höger finns ett gäng böcker författade av mig? Nu finns det ännu fler. Jag har dessutom försetts med en egen författarsida på Amazon - den hittas HÄR. Och ja, det handlar främst om böcker på engelska.

THE HORROR MOVIE BOOK. Den här har funnits i marginalen några år nu - och jag hoppas att ni inte gjort misstaget att beställa den tidigare. Jag släppte den här första via Lulu.com, men den såg rent ut sagt för jävligt ut i tryck. Texten flödade om, bilder flyttade på sig, och vissa symboler och svenska bokstäver försvann helt. Jag godkände aldrig den versionen. Nu har jag dock sett till att ge ut den på nytt, men via CreateSpace - och för säkerhets skull tog jag bort bilderna. Boken är på hela 378 sidor och innehåller över 100 skräckfilmrecensioner på engelska, tidigare publicerade främst på Xomba.com. Förotd av Brian Yuzna!

NECROFANIA. Tunnare volym som samlar mina recensioner från den nu nerlagda skräcksajten TerrorFlicks.com. 104 sidor.

FILM FOLKS. Ännu en trevlig liten volym på 96 sidor som samlar en del intervjuer med- och artiklar om skådespelare och regissörer.

A LITTLE BOOK ABOUT STEVEN SEAGAL. Billig liten bok med mina recensioner av ett gäng av Steven Seagals direkt-på-DVD-filmer.

PÅ SPANING EFTER DET MÖG SOM FLYTT. Denna har ju funnits till salu ett bra tag nu. En massa av mina icke-filmrelaterade inlägg har från TOPPRAFFEL! har samlats på 322 sidor med väldigt liten text. Förord av Jan Sigurd.

SEX & VÅLD. Ja, jag får ju inte glömma bort den här - en bok på svenska som inte finns tillgänglig på Amazon. Här har jag samlat mina kultfilmskrönikor ur NST från 1995-1999.2 kommentarer:

Unknown sa...

Länken till amazon funkar inte

Pidde Andersson sa...

Märkligt. Nu ska de dock funka.

Skicka en kommentar