fredag 11 april 2014

Förseningar på TOPPRAFFEL! på grund av vernissager

Som jag tidigare nämnt har jag just nu häcken full med Svenska Serieakademins dubbelutställning i Malmö. Jag har missat flera pressvisningar, jag har inte hunnit skriva om de filmer jag har sett. Således blir det inga filmrecensioner förrän efter helgen.
Men om ni befinner er i Skåne tycker jag allt att ni ska dyka upp på vernissagerna i morgon lördag, den 12:april! Här är några bilder tagna av Micke Lindström och Mattias Backström. Jag och Lasse Åberg uppe i Bålsta, där vi väljer ut objekt att visa, och jag och galleristen Tor Hedendahl när vi hänger grejorna (och jag kommenderar).
I morgon klocka 12-16! Äventyrare + Pionjärer! NWW43 på Lugna gatan 43 och på Elleroch på Friisgatan 14! Kom!-->0 kommentarer:

Skicka en kommentar