lördag 12 oktober 2013

Svenska Serieakademin kliver in i framtiden


Jag har ju helt glömt bort att här på TOPPRAFFEL! nämna att vi i Svenska Serieakademin nu tagit det stora klivet in i framtiden - vi har skaffat oss en officiell hemsida! Jodå, gott folk, så är det. Det är kanske ingen som tänkt på det, men akademin har aldrig haft någon hemvist på nätet.
Vi sådde projektet under Bokmässan 2012 och under akademimiddagen exakt ett år senare sjösatte vi sidan och skålade i champagne. Huvudansvariga för sidan är Rolf Lindby, Anna Larsson och jag, men det är meningen att övriga ledamöter ska fylla med med material allteftersom.
Hemsidan hittas förstås på serieakademin.se eller - om man vill skriva en längre url - på svenskaserieakademin.se. Och klickar ni HÄR hittar ni ett helt gäng bilder från årets utdelning av Adamsonstatyetterna. I år gjorde jag debut på scenen. Den internationella statyetten gick, som säkert är bekant, till Alejandro Jodorowsky, och eftersom han faktiskt är rätt okänd i det här landet, hade jag klippt ihop en liten videohyllning till honom; vi körde filmen och jag pratade till. Här under hittar ni filmen.
Svenska Serieakademin har även begåvats med en ny logga. Det är Lasse Åberg som ligger bakom den.


-->0 kommentarer:

Skicka en kommentar