fredag 30 november 2012

I morgon börjar min julkalender!

För tredje året i rad blir det JULRAFFEL! från och med i morgon och ända fram till julafton. Varje dag klockan 12:00, mitt på dagen, öppnas en ny, virtuell lucka här på TOPPRAFFEL! Och vad gömmer sig bakom dem det här året? Det får ni väl upptäcka själva. Dock har kalendern liksom tidigare år ett tema.

Förresten! Jag byggde en TOPPRAFFEL!-app till mobiler med Android. När jag väl var klart och hade publicerat den, blev jag osäker på hur den ska distribueras Det stod det inget om på programmets hemsida. Men när jag mailade appen till mig själv fick jag en nerladdningsadress. Den funkar kanske fler gånger och återfinns HÄR.
Aoppen funkar alldeles utmärkt på min telefon - men man måste göra en lätt inställning när man istallerar den. Telefonen accepterar nämligen inte appar som inte kommer från App Store, så jag fick allt bocka i en ruta och installera den ändå. Appen är i princip bara mitt RSS-flöde. Blev rätt snygg!0 kommentarer:

Skicka en kommentar