onsdag 31 oktober 2012

Min nya eBok!

Oj! Det här var kanske lite oväntat. Jag fick plötsligt ett infall - och spikade ihop en eBok: "Necrofania - Movie Reviews from Beyond the Grave".

Och vad är nu detta? Tja, de minnesgoda bland er minns kanske att jag förra hösten skrev för en amerikansk skräcksajt som hette TerrorFlicks. Detta nöje varade inte speciellt länge; konkurensen från de stora, etablerade skräcksajterna blev för stor, TerrorFlicks kostade bara en massa pengar, och sidan stängdes ner efter ett par korta månader.

Därmed försvann plötsligt alla mina recensioner som legat där - bara där och ingen annanstans. Fast jag hade förstås kvar dokumenten. Förvisso skulle jag kunna ladda upp de här texterna på nytt på någon annan sajt - men istället satsade jag på ett litet experiment. Varför inte se om det här går att sälja som en tunn och väldigt billig liten eBok? Jag har aldrig tidigare publicerat någon eBok, och det påstås ju att sådana säljer som smör. Om det sistnämnda verkligen stämmer har jag ingen som helst aning om.

I vilket fall - det går alldeles utmärkt att köpa "Necrofania" genom att klicka HÄR! Och den kostar bara $2.99!

...Varför jag döpte boken till "Necrofania"? Tja, det var den svenska titeln på den gamla spanska skräckfilmen NECROPHAGOUS. Necrofania betyder ingenting alls, inte vad jag vet, men det är ju en utmärkt titel på en bok.

Eller på en video från Video Invest. Vilket det ju ursprungligen var.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar