måndag 8 oktober 2012

Mara! Snart i en DVD-butik nära dig!

Mina trogna läsare lär känna till den svenska skräckthrillern MARA vid det här laget. Den har ju varit på gång ett bra tag nu, och jag har flera gånger rapporterat om dess tillstånd - redan från inspelningen häromåret. Jag är ju med i en scen och spelar polis! Och ja, jag är även inblandad på fler sätt i filmen; betydligt fler.

Redan i februari 2010 publicerade jag några rafflande bilder från inspelningen - kolla HÄR. Tyvärr är väl bilderna på mig i uniform inte representativa för filmen ...

I maj i år hade MARA urpremiär - på en biograf i Danmark. Självklart var jag där och rapporterade. Ni som missade den artikeln hittar den HÄR.

Förra månaden gick den stora marknadsföringskampanjen igång. Vid det här laget har oräkneliga skräcksajter världen över skrivit om filmen - inte bara på svenska och engelska, utan även på thailänska, polska, spanska, italienska och franska - texten på Frankrikes främsta skräcktidning Mad Movies hemsida är rätt skojig; de som kan franska kan fnissa åt den HÄR. Nyligen försågs filmen även med en egen Facebooksida. Ta er dit och gilla!

... Och så är jag då framme vid den stora nyheten: snart går det även bra att se själva filmen! Jodå. Den 16:e januari släpps MARA på DVD och VoD. Inte helt oväntat är det pålitliga, alerta och trevliga Njutafilms som släpper filmen. Redan nu kan man läsa lite om släppet på Njutafilms hemsida - MARA hittas HÄR. Där går det även att kolla in den nya, flotta trailern.

2 kommentarer:

Johannes Pinter sa...

Det var på tiden. Njuta regerar!
/Johannes

Pidde Andersson sa...

Synd att VTC och Walthers Video inte finns längre. Eller Video Invest. Fatta vad hårt det hade varit att släppa MARA på Video Invest!

Skicka en kommentar