torsdag 20 september 2012

Svenska rysaren Mara - nu överallt på nätet

Som bekant har jag ju flera gånger de senaste två-tre åren nämnt den svenska skräckthrillern MARA. Den där filmen som spelades in för ett par år sedan och som fastnade i postproduktionen, och som jag är aningen delaktig i. Jag dyker bland annat upp som polis i en scen. Senast jag skrev om filmen var när den hade urpremiär och visades på en biograf i Danmark - läs mitt rafflande reportage HÄR.
Nu är filmen i alla fall helt klar och är ute till försäljning världen över. Försäljning till DVD-distributörer, alltså, inte i några butiker. Än har den inte släppts någonstans. Jag står för marknadsföringen, vilket innebär att det rapporteras om MARA på diverse skräcksajter världen över. Som ett led i marknadsföringen har det startats en Facebooksida. Den återfinns HÄR - glöm inte att "gilla" den. Oavsett vad du kommer att tycka om filmen när du väl får se den, måste du förstås gilla Facebooksidan.
En ny trailer har förhoppningsvis premiär nu i helgen. Stay tuned!0 kommentarer:

Skicka en kommentar