lördag 4 augusti 2012

Här får ni bannor

Eller banner. Eller något ditåt.

Det är stiltje på filmfronten. Få biopremiärer - och av någon anledning har det kommit väldigt lite filmer på DVD den här veckan, och av dessa ingen jag inte redan skrivit om när de gick på bio.

Jag vill ju helst uppdatera TOPPRAFFEL! dagligen, men jag känner att det blir lite svårt den här helgen. Men i brist på annat slänger jag in den här lilla reklamblaffan jag spikade ihop igår. Jag var tvungen att ladda upp något i reklamsyfte på en annan sajt, och eftersom jag inte hade något, fick jag improvisera. Men jag tycker nog att den här lilla prylen blev rätt trevlig. Jag menar, jag skulle klicka på den om jag såg den i ett hörn. Blygsam som jag är drog jag till med "Sveriges främsta filmblogg".
... Men ni håller väl med, eller hur?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar