måndag 25 juni 2012

Rediga karlar

Sitter här och funderar på att skriva en längre grej om några DVD-filmer jag klämde under den regniga midsommarhelgen. Men det tar emot en aning. Borde kanske ta en promenad. En kopp kaffe.
Men eftersom jag ju helst vill uppdatera TOPPRAFFEL! med något varje dag, slänger jag upp de här två trailrarna.
Jag måste säga att trailern till DREDD fick mig att känna mig som tonåring på nytt. Sådant här tyckte jag var skittufft på 1980-talet. Och, ähum, det gör jag fortfarande. Jag gillar i synnerhet när textskyltarna med "Judge, jury, executioner" dyker upp. Jag hade skitit på mig om jag sett det här närjag var sexton. Och när jag var i den åldern hade Judge Dredd en egen serietidning här i Sverige. Senare figurerade han i Magnum Comics. Där medverkade ju sedermera även jag.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar