söndag 5 februari 2012

Nu har jag citerats igen

Ha ha ha! Det var som fan. Jag utbrast "Tammefan" ytterligare en gång i en filmrecension, och då kunde distributören inte låta bli att citera mig i annonsen! Detsamma hände ju när jag skrev om COLOMBIANA.
Just det här citatet - med tillägget "någonsin!" - är för övrigt en pastisch på Aftonbladetcitatet i HAMILTON-annonserna. (Och den där recensenten på Aftonbladet har tydligen inte sett THE NINJA MISSION)



2 kommentarer:

johannes pinter sa...

Kan du inte försöka dra till med någon ännu mer lyriskt klatschig oneliner i nästa romkomhyllning, och samtidigt krydda den med något betydligt mer vågat än en avdramatiserat stavad svordom. Skulle vara kul att se om dom då vågar citerar i en bioannons.

Pidde Andersson sa...

På 90-talet recenserade jag ett album med Åke Jävel i NST. Jag avslutade texten med "Jävelkul som fan. Kuken!". Fast jag tror inte att jag blev citerad. Det enda som hände var att redaktören blev nedringd av en massa pensionärer från Båstad.

... Men jag får väl hoppas att det snart kommer ännu en romkom jag kan hylla, och då fundera ut något lämpligt.

Skicka en kommentar