lördag 21 januari 2012

"My name is Alice"

Åkej, jag struntar i att den här filmserien är uttjatad och kvalitetsmässigt jävligt svajig.

Så länge Milla drar på sig en tajt outfit och visar sina stora pickor och säger "My name is Alice" är jag nöjd.
6 kommentarer:

Ninja Dixon sa...

Jag tycker personligen om serien, speciellt trean och fyran. Eftersom jag inte spelar spel har jag inget att jämföra med och det kanske underlättar :)

Pidde Andersson sa...

Jag har spelat de tidiga delarna av spelserien; de som kom på 90-talet. Jag gillade spelen och kände inte igen mig så mycket i filmerna. Dock tycker jag att filmerna är helt okej, trean är riktigt bra, och fyran är rejält snygg.

Repoman sa...

Jamen jävlarimej, det där såg inte dumt ut. Att dom sedan kör musiken från Tron:Legacy gör ju inte saken sämre.
Spelen är inte dumma de heller.

Pidde Andersson sa...

Däremot är själva filmen TRON: LEGACY dum!

Ninja Dixon sa...

Åh nej, jag tycker orginal-TRON ganska trist - men cool. Föll betydligt mer för den senaste :)

Pidde Andersson sa...

Jag vill se TRON extremt mycket när den kom, men det blev aldrig av. Såg den först som vuxen - och tyckte den var trist. Men uppföljaren var minst lika trist - dessutom totalt själlös. Tacka vet jag EXPECT NO MERCY! http://www.imdb.com/title/tt0112998/

Skicka en kommentar