fredag 13 januari 2012

Mer Rollin åt folket!

Jag har ju sedan några år sedan skrivit en massa för den amerikanska sajten Xomba.com. Dock går det just nu rätt dåligt för dem; de drabbades av Googles Pandareform. För att inte tala of TerrorFlicks, som ägs av Xomba. Den funkar inte alls. Därför tänkte jag testa lite andra ställen att skriva på.
För att få ihop helt nytt, unikt, aldrig tidigare publicerat material på engelska, slog det mig att, fan, om jag skulle ta och recensera alla Jean Rollins filmer? I kronologisk ordning. Så det har jag börjat göra. Om jag verkligen kommer att fullfölja projektet vågar jag inte svara på. Det är ju ett rätt mastigt jobb - men inte omöjligt. Vi pratar liksom inte Jess Franco här.
Här är de två första recensionerna:

ROLLIN REVISITED:
THE RAPE OF THE VAMPIRE (1968)
THE NUDE VAMPIRE (1970)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Rolle rules.

Den här bloggen blev precis *ännu* bättre!

Pidde Andersson sa...

Tack!
Får väl dock skjuta in att jag antagligen blir tvingad att skippa Michel Gentil-filmerna - dels för att jag sett väldigt få av dem, dels för att en del av dem är rätt svåra hitta sådär på en höft, och dels för att jag inte vet om jag kan skriva om porrfilmer på kommersiella amerikanska sajter; de har ju sina regler. Men vem vet, med tiden betar jag kanske av dem med ...

Anonym sa...

:-) Ja. M. Gentil-filmerna har man klarat sig utan..hittills iaf

Pidde Andersson sa...

... Fast en del av dem ska visst vara långsamma och innehålla slott och clowner, så de verkar ju lite intressanta ändå.

Skicka en kommentar