torsdag 1 december 2011

Premiär för toppraffel.se!

Jag beklagar att TOPPRAFFEL! legat nere ett par dagar. Men det hade sina skäl. För inte nog med att jag designade om den här bloggen för några månader sedan, nu har jag äntligen - flera år för sent - tagit mig i kragen och registrerat URL:en www.toppraffel.se! Betydligt enklare att komma ihåg, betydligt enklare att nämna när folk frågar efter adressen, och självklart ser det bättre ut när jag citeras i bioannonser, vilket händer ibland.
Ytterligare ett skäl till att jag skaffat adressen, är att skydda namnet TOPPRAFFEL! - för visst vore det irriterande om något företag köpte den här adressen, trots att min blogg är väldigt inarbetad just nu. Jag vill inte råka ut för samma sak som Total Films gamla nyhetsbrev Allt Om Film - trots att nyhetsbrevet funnits i flera år, hade tusentals prenumeranter och ibland citerades i annonser, döpte ett förlag om tidningen Stardust till Allt Om Film. Vilket ledde till förvirring ...
Ni som länkar till mig från era bloggar och hemsidor, glöm inte bort att ändra!
Den gamla blogspotadressen funkar förstås fortfarande, eftersom den pekar hit. Även toppraffel.tk funkar än, eftersom den i sin tur pekar på blogspotadressen.
Om ni hänger kvar här på bloggen en liten stund blir det förresten lucköppning. Jepp, dags igen för JULRAFFEL! Min adventskalender. Klockan 12.00 varje dag fram till julafton öppnas en ny virtuell lucka, bakom vilken vi hittar en stor, svensk stjärna!

1 kommentarer:

Cho-san sa...

Man gratulerar å det grövsta!

Skicka en kommentar