lördag 17 december 2011

Men herregud, Dracula ... !

Ja, jösses ... Så har då en teaser till Dario Argentos 3D-version av Dracula läckt ut. Och ... Ja ... Vad ska man säga? Jag förväntade mig det värsta, och det verkar som om jag kommer att få det värsta.
Förvisso saknas flera effekter i teasern och musiken är inte den som ska användas, men ändå. Dario verkar ha tappat allt av det som gjorde honom till stjärn för 40 år sedan.
... Har jag inget positivt att säga? Nja, jag gillar att slottet inte verkar överdådigt och överdrivet, som i Coppolas version, och snarare för tankarna till europeisk 70-talsskräck. Och rent allmänt ser det lite gammaldags ut, vilket ju är bra.
Men ...2 kommentarer:

johannes sa...

Nä, det var ju ingen rolig upplevelse! Träigt klippt, otroligt tråkigt skjutna scener, för lååång överlag. Effekterna är inte klara, så dem kan man inte kommentera. Och en annan grej: jag kan inte minnas att det fanns med någon mördarkrukväxt i Brams bok...

Pidde Andersson sa...

... Tja, det är kanske den där White Worm som slunkit ur sin Lair?

Skicka en kommentar