måndag 19 december 2011

Ja!!! Prinsessan Lillifee 2!

Detta pressmeddelande, som kom för en stund sedan, verkar speciellt inriktat på Bengan på Filmstaden Storgatan i Malmö:

Amy Diamond och Nassim Al Fakir tillbaka i PRINSESSAN LILLIFEE 2

Amy Diamond lånar återigen ut sin röst till Prinsessan Lillifee, denna gång i det rosa sagoäventyret PRINSESSAN LILLIFEE 2: DEN LILLA ENHÖRNINGEN.

Liksom i förra filmen har hon sällskap av Nassim Al Fakir som gör rösten till hennes bäste vän, grisen Plutten. Ny i sällskapet är Danny Saucedo i rösten som Prins snö.

Amy Diamond kommer också att sjunga i filmen, bland annat inledningssången.

”Det är jätteroligt att få göra Prinsessan Lillifee igen! Den nya filmen är lite mer spännande och samtidigt ännu roligare”, säger Amy Diamond.

”Det är kul att få spela mot Amy. Vi känner varandra, men vi har aldrig jobbat ihop tidigare. Jag gör rösten till Prins snö som till en början är elak. Jag har en snäll röst och jag är aldrig taskig, så det är lite kul att få spela elak. Det känns ändå skönt att han blir snäll på slutet”, säger Danny Saucedo.

Övriga röster görs av bland andra Ola Forssmed, Alice Svensson och Claudia Galli.

Trailern finns på: www.clipsource.se

Biopremiär den 10 februari över hela landet.

* * * * *

Om filmen
Prinsessan Lillifee och hennes vänner njuter av en härlig sommar. Men en natt drömmer Lillifee att enhörningen Rosalie ber henne ta hand om hennes dotter Lisa. När Lillifee vaknar är Lisa hos henne medan Rosalie är spårlöst borta. För att leta rätt på henne reser de till grannlandet där de ser att något hemskt har hänt – sommaren är borta och ersatt av kyla och snö. Lillifee upptäcker att det är Prins snö som är den skyldige. Han har täckt landet med ett lager av is som bara kan smälta med hjälp av enhörningens magiska kraft. För att förhindra detta har prinsen tillfångatagit Rosalie och den enda som nu kan rädda landet är den lilla enhörningen…

Ett animerat sagoäventyr i regi av Ansgar Niebuhr, Zhijian Xu och Alan Simpson.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Aah något att se fram emot men eftersom denna efterlängtade film inte kommer förrän efter nyår så är det väl dags för att presentera en bra lista på film som man skall avverka i jul/nyår, dvs en typisk "Pidde Andersson blandning" med tjoflöjt action, omotiverad nakenscener och annat skoj.
mvh/Håkan

Pidde Andersson sa...

Bäste Håkan!
Nu är det jul. Då tycker jag att du ska läsa en god bok och inte kasta bort värdefull tid på dumma filmer.
Har du läst "Porrmorden" som ingick i The Protector-serien?

Anonym sa...

Det är ju hustrun som tycker att jag skall krypa fram bakom boken och "umgås" men vi får väl högläsa ur "Sex & Våld" istället eftersom Rainey's "Porn Tapes" verkar vara lite svårt att få hem till jul...

Skicka en kommentar