torsdag 22 december 2011

Bio: Alvin och gänget 3

Foton copyright (c) Twentieth Century Fox
The epic trilogy goes full circle. Äntligen är den tredje fimen om jordekorren Alvin och hans gäng här.
Jaha.
Och vad ska jag säga om det här? Hmm ... Jag vet inte. Jag fuskar och citerar pressmaterialet:

Världens mest älskade sjungande och dansande ekorrar är tillbaka! Alvin, Simon, Theodore och Chipetterna lever det ljuva livet som bara de kan göra – sjungande, dansande och med sin osvikliga förmåga att ställa till med trubbel - ombord på ett kryssningsfartyg i Karibien. Men olyckan är framme och de blir skeppsbrutna och spolas i land på en tropisk ö. Där måste de använda all sin fantasi för att hitta ett sätt att komma hem igen. 

Så här är det: Jag har ingen aning om hur Alvin och gänget hamnade på ön. Jag kunde nämligen omöjligt hålla mig vaken. De var på lyxkryssning tillsammans med Jason Lee och David Cross (den sistnämnde utklädd till en anka), ekorrarna levde jävel, och plötsligt så SNARK!, och så är de på en öde ö och lever jävel.
Ekorrjävlarna sjunger och dansar, ekorrbrudarna sjunger och dansar ännu mer, samt rör- och beter sig som amerikanska latinobrudar. Glasögonekorren får en smäll i skallen och tror att han är fransman och förför en ekorrbrud.
Filmen är dubbad till svenska och Jason Lee springer mest omkring och skriker AAAALVIIIIIIIIIN!!! som Emil i Lönnebergas farsa.
ALVIN OCH GÄNGET 3, i regi av Mike Mitchell, är klart sämst av de tre filmerna - de första var i alla fall uthärdliga. Det är inte det här möget.
Chipmunks? Snarare shitmunks!(Biopremiär 25/12)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar