söndag 25 december 2011

Angående Stig-Helmer

Foton Fredrik Hjerling © 2011 Viking Entertainment AB
Juldagen. Idag har THE STIG-HELMER STORY premiär. Och den borde jag förstås recensera här på TOPPRAFFEL!.
Men vänta nu här! utbrister kanske en del av er. Är inte du kompis med Lasse Åberg?
Jo, Lasse och jag är båda ledamöter av Svenska Serieakademin, vilket innebär att vi umgås och är goda vänner. Visst har det hänt att jag recenserat grejor kompisar gjort tidigare, men då har det handlat om fanzines, seriealbum och liknande. Jag tycker nog det är lite skillnad om det handlar om en förväntad blockbusterfilm. Och jag vill inte råka ut för det Ronny Svensson nyss råkat ut för, och som man kan läsa om HÄR.
Dessutom:
Sågar jag filmen, blir det ju jobbigt nästa gång jag träffar Lasse.
Hyllar jag filmen anklagas jag för att vara köpt.
Lägger jag mig mitt emellan tror folk att jag är feg och inte vågar tycka något.
... Så därför avstår jag från att recensera THE STIG-HELMER STORY.0 kommentarer:

Skicka en kommentar