onsdag 19 oktober 2011

Äcksplårer

Jag fick höra att TOPPRAFFEL!s nya utseende inte funkar i Explorer. Alltså, inte nersänkt i ett glas vodka, utan i webbläsaren. Tydligen blir bilderna på förstasidan ännu mer deformerade än de redan är.
22% av mina läsare surfar med Explorer. Till er vill jag bara säga: Varför då? Herregud, ingen använder väl Explorer?! Det enda man har Explorer till är att leta upp en annan browser för att ladda ner och installera. Och nu funkar TOPPRAFFEL! utmärkt med Firefox, Chrome, Safari och på både PC och Mac - och Linux och iPhone. Hur det ser ut med Opera och Android har jag än så länge ingen aning om.
Som synes har jag förresten tweakat bloggen ytterligare något. Under loggan här ovan finns nu länkar som tar er direkt till de olika ämnena. Det bör väl underlätta, kan jag tänka mig.
Jag upptäckte även att det automatiskt läggs in ett foto på en uppslagen bok på förstasidan om jag inte stoppat in en bild själv. Continue lendo, alltså.
Däremot har jag fortfarande inte hittat något sätt att översätta "Continue lendo" till svenska ...

5 kommentarer:

Jimmy Wallin sa...

Jag kör med safari och en hel del av bilderna ser helt fucked up ut. Antingen är de sammanpressade eller utdragna till oigenkännlighet.

Pidde Andersson sa...

På förstasidan, ja. Det är jag medveten om. Men med explorer är de tydligen extremt smala.

ctail sa...

Jag använder bara Stolichnaya, men jag föreställer mig att det kan få bilderna att se skumma ut också, ifall man tar mycket.

Damien sa...

Ser mycket bra ut på både Android telefoner och i Opera.

Och "Herregud, ingen använder väl Explorer?! Det enda man har Explorer till är att leta upp en annan browser för att ladda ner och installera." var tamejfan det finaste jag läst på länge. Fick torka bort en tår ur ögonvrån efteråt.

Pidde Andersson sa...

Damien: Tack för denna info!

Skicka en kommentar