fredag 2 september 2011

TerrorFlicks är över oss!

Ett par läsare har frågat varför jag inte uppdaterar TOPPRAFFEL! lika ofta som tidigare, och varför jag mest recenserar biopremiärer.
Tja, under det här året har jag börjat skriva allt fler DVD-recensioner år Nya Upplagan. Dessa recensioner återpubliceras sedan på JPS Medias sajt. Det har hänt att jag även kört dem här på TOPPRAFFEL!, men det känns ibland lite onödigt.
Men en stor orsak till att jag skriver lite mindre här, är att jag skriver desto mer på Xomba.com och bygger upp en internationell fan base. Vilket ju är kul.
... Och nu har Xomba äntligen sjösatt den länge planerade TerrorFlicks.com! En tjusig, heltäckande skräcksajt. Och självklart är jag en av männen bakom sajten. Just nu finns det inte så väldigt mycket där, framför allt finns inte mina texter där än, men de kommer inom kort - jag har levererat en hög recensioner av filmer och böcker, och framöver lär det nog även dyka upp intervjuer och annat. TerrorFlicks fylls på med en näve texter varje dag. Kolla in sidan och följs oss på Facebook och Twitter!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar