måndag 25 juli 2011

Uppdatering på pygméfronten

Jag gick förbi Den lilla pygméen igen. Den här gången noterade jag något som gör det hela ännu lustigare.
Salongens namn står med grå bokstäver i folie uppsatta på fönstren. I det ena fönstret har A:et råkat bli spegelvänt! Jag var tvungen att gå runt hörnet och kolla i det andra fönstret för att försäkra mig om att det inte var någon konstig designidé de kommit på när de ritade logotypen. Nejdå. I det andra fönstret var bokstaven rättvänd.
Sicken tabbe! Och nu måste de åka hit igen ända från De Djupa Skogarna och andra...

2 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Det här är inte relevant till inlägget utan helt skamlöst en undran om min lilla blogg skulle passa på din länklista? Kika och se vad du tycker.

http://moments-in-film.blogspot.com

Mvh/T

Pidde Andersson sa...

Det där var ju en alldeles utmärkt och välbehövlig blogg! Jag lägger till den.

Skicka en kommentar