tisdag 31 maj 2011

TV-avisen!

Åkej, så traskade jag då iväg och hämtade mina glasögon. Hoppade till en aning när jag såg mig i spegeln, eftersom de förstås inte är identiska med mina förra. Men bra nära.
Nå. Därefter tog jag en promenad (med den rätt fjolliga lilla Synoptikkassen i handen). Plockade på mig dagens tidningar, och satte mig på en bänk i Kungsparken. Noterade ett TV-team som intervjuade en tjej en bit bort.
Snart kom reportern fram till mig och frågade om hon fick intervjua mig. Om vaddå? Jo, om kungen, så klart! Om hans lustiga nekanden till alla anklagelserna. Självklart ställde jag upp.
Jag vet inte riktigt vad jag sa i intervjun, jag hade inte hunnit läsa artiklarna i saken eller se intervjun med kungen på TV, men jag svamlade något om att jag ju gillar kungen, han är bara en vanlig grabb som gillar brudar och bilar, och att det är klart som fan att han varit på strippklubbar och grejor - det hade ju jag varit om jag vore kung.
Inslaget visas i TV-Avisen på DR1 ikväll, och kan visst senare ses HÄR. Jag undrar hur de kommer att stava mitt namn, eftersom de inte skrev ner det. Kan tänka att de uppfattade det som "Peder Andersson".
Efter detta hämtade jag ut biljetter till BAKSMÄLLAN 2 och MELANCHOLIA, så äntligen kommer mina recensioner.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar