lördag 28 maj 2011

TOPPRAFFEL! sörjer: Jeff Conaway

Egentligen hade jag glömt bort Jeff Conaway helt och hållet, tills jag förra veckan läste att han hamnat i koma, troligtvis efter en överdos.
Jeff Conaway - jösses, det var ju han som var Kenickie i GREASE! Jag vill minnas att vi tyckte han var cool på den tiden, och att tjejer ofta tyckte han var snyggare än Travolta. Lustigt nog spelade Conaway Travoltas roll som Danny Zuko i Broadwayuppsättningen innan filmen kom.
Efter GREASE medverkade Jeff Conaway i sitcomen TAXI, vilket jag helt förträngt tills jag fick säsong ett på DVD för några år sedan. Jag mindes Judd Hirsch, Danny DeVito, Andy Kaufman och det trevliga ledmotivet, men inte Conaway.
Nu började visst Conaway även att knarka och supa å det grövsta, något han fortsatte med resten av livet. De senaste åren medverkade han i TV-program som CELEBRITY REHAB, och han ser jääävligt sliten ut på bilder från dessa hans sista år.
Det var tydligen hans familj som beslutade sig för att pull the plug på maskinen som höll honom vid liv. Jeff Conaway blev 60 år. Läs mer HÄR.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar