onsdag 11 maj 2011

TOPPRAFFEL! kapad av kommunister!

Puh!
Det har minst sagt varit en svettig, panikslagen morgon för min del.
Efter att inte ha loggat in på mitt Googlekonto sedan igår kväll, konstaterade jag att Google blockerat mitt konto på grund av "misstänkt verksamhet". Vaffan?!
Dessutom var TOPPRAFFEL! spårlöst försvunnen. Herregud!
Efter att ha slitit mitt hår så att det blev ännu tunnare, löste sig allt. Jag fick fram en säkerhetskod och ändrade lösenord och så vidare. Alla mailen är återställda, alla Googledokument finns på plats, och TOPPRAFFEL! är tack och lov tillbaka.
Tack alla ni som oroligt mailat och frågat varför jag utan förvarning lagt ner och plockat bort min blogg!
Google hade noterat att folk i Kina hackat sig in på mitt konto. Inte nog med det - ett spammail hade skickats ut till vad jag gissar var alla i min adressbok. Jag hoppas att ingen öppnade det och drabbades av något virus!
Men, men! Allt löste sig alltså till slut.
Men jag är fortfarande alldeles svettig!
Nu ska jag snart sticka iväg och se INSIDIOUS. Får väl se om den också gör mig svettig.

1 kommentarer:

Åke Forsmark sa...

Mystiska saker händer. Jag har spöken på min blogg också.

Skicka en kommentar