torsdag 5 maj 2011

Hither came Conan, sword in hand

Jag är ju inte bara en stor fan av Conan; figuren, serietidningen, originalberättelserna. Jag älskar ju även filmen, den första, med Arnold. Utan konkurrens den bästa fantasyfilm som gjorts.
Jag har varit rätt tveksam vad gäller den nya filmen med Jason Momoa. Än värre blev det när den pissusla teasertrailern släpptes härommånaden.
Men!
Men, men, men!
Här har vi den första, riktiga trailern!
Holy fuck!!!
Precis såhär föreställde jag mig Conan och hans värld när jag som liten gosse i sydda kläder och sandaler upptäckte Barry Smiths version av serien i början av 1970-talet! Det här ser ju fantastiskt lovande ut! Synd bara att det ska suddifieras i 3D...2 kommentarer:

Åke Forsmark sa...

Det såg ju jättetrevligt ut. Den ska jag se.

Pidde Andersson sa...

Ja, det tycker jag!

Skicka en kommentar