söndag 29 maj 2011

En packe trailers och teasers...

Åkej, här har vi så den första teasern för THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO, som än så länge bara visats i Skandinavien - som synes är den här avfilmad från en biovisning. Eftersom jag fortfarande saknar brillor, har jag inte varit på bio på två veckor, så jag har inte sett den här på stor duk. Om den nu visas i Sverige.Och här har vi en fulltängdstrailer för FATHER'S DAY från Troma...Och vad har vi här, om inte den första långa trailern till den Guillermo Del Toro-producerade DON'T BE AFRAID OF THE DARK, som visst bygger på någon beryktad TV-rysare jag inte sett.


Och slutligen har vi Vincent Cassel i THE MONK, en filmatisering av den där 1700-talsromanen som brukar omnämnas som en av de stora skräckklassikerna, men som ingen verkar ha läst (förutom han som skrev manus till den här filmen). Jag lånade den på bibblan när jag var tonåring (ingick den inte i Deltas skräckserie?), men inte fan läste jag den.1 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller på och läser The Monk, eller Munken om vi ska hålla oss till den svenska titeln. Och, ja... den ingick i Deltas serie "Skräckens Klassiker" och har nummer sju. Jag känner igen det där med att låna den som tonåring på 70-talet, men inte läsa den och ska jag vara ärlig så vet jag inte om det kommer att gå mycket bättre den här gången.

Morgan

Skicka en kommentar