tisdag 24 maj 2011

DVD: Husk

HUSK (Cinematic Vision)
I morgon släpps fågel-
skrämme-
skräckisen HUSK på DVD. Ännu en film jag recenserade ganska kortfattat i majnumret av Nya Upplagan. Så här skrev jag:

En av mina favoritgenrer är Galna Familjen-genren. Detta är ingen subgenre i komedifacket, nej självklart handlar det om skräck: Galna Familjen-filmer är de där som handlar om att några människor, oftast resenärer på bilfärd, kör vilse någonstans mitt ute i ingenstans, och när de letar efter hjälp hittar de ett mystiskt hus i vilket Galna Familjen bor. Typexempel: “Motorsågsmassakern”.
Jag hade vissa förhoppningar på “Husk”. Filmen har nämligen en hyfsat lockande trailer. Dock visade sig det här vara både tråkigt och förtvivlat ooriginellt. Originalitet är inte genrens styrka, men detta kändes mest trött. Jag gillade dock att folk sitter vid symaskiner och syr de mest bisarra grejor.0 kommentarer:

Skicka en kommentar