lördag 16 april 2011

Popbanken rockar loss!

Åkej, pågar å töser! Idag var jag med om något jävligt märkligt. Direkt bisarrt. Det enda jag tänkte var att, fan, det här måste jag rappertera om på bloggen.
Jah var borta i västra hamnen och besökte Galleri Leger. Jag gillade konsten där. Verkligen. Men 180 000 kronor för en tavla är fan att ta i.
Jag träffade på en bekant där, och tillsammans promenerade vi in till centrum för att invänta klockslaget 16, då nästa vernissage öppnade. Vid Stortorget såg vi att de bjöd på kolor utanför Handelsbanken. självklar forcerade vi vår väg dit. Där fanns en stor skylt med texten "Schlagerlördag på banken med Anders Fernette".
Allvarligt talat.
Oss emellan.
Vem fan är Anders Fernette?
Har han varit med i Idol på TV? Melodifestivalen? Jag har ingen aning om vem fan det är.
Vi tog varsin grabbnäve kolor och gick in.
Typiskt bankmiljö. Marmor. Pelare. Lite folk. Kanske tio pers. Några föräldrar med väldigt små barn. Mest gamla tanker med talonger i händerna, de ville väl sätta in eller ta ut pengar.
Och mitt bland dessa stod popsängaren Anders Fernette och sjöng hejvilt till hög musik. Playback. En annan kille stod vid en kassalucka och skötte tekniken.
Det vär förbannat pinsamt.
Vi fick syn på ännu en kolaskål och t
og varsin granbbnäve.
Utanför entrén högg vi ännu varsin grabbnäve  kolor, innan vi gick in på Hamrelius och tittade på schyssta böcker om modeillustrationens historia.
Slut.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar