fredag 15 april 2011

Konst och spöknylle

Jag besökte en vernissage under kvällen, ett ställe jag aldrig varit på innan; Skånes konstförening, förra gången jag försökte gå dit hittade jag inte och gav upp.
Den här gången hittade jag och gick in. Men väl därinne hittade jag inte utställningen. Det visade sig att jag befann mig mitt i den. Det såg ut som om någon sorterat skräpet i en gammal källare och prydligt lagt skräpet i små anala högar på ett antal bort. Här och var fanns även vit smutstvätt upphängd på tvättlinor.
Den här utställningen behöver verkligen någon som förklarar vaffan det är.
Å andra sidan: om man måste förklara sin konst, är det inte konst.
Jag gick ganska omgående.

På väg därifrån blev jag akut nödig och störtade in på Filmstaden och dess toalett. Jag måste ju säga att jag blev lite förvånad när jag träffade på en kille utklädd till The Ghostface Killer därinne. Komplett outfit, alltså.
Men det måste allt vara svårt att se och njuta av filmen; SCRE4M, med den där masken för nyllet...

Jag trodde förresten att jag skulle bli rätt ensam om att ge Cravens film en fyra, men se på fan: Michael Tapper gav oväntat samma betyg i dagens Sydsvenskan!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar