måndag 25 april 2011

Jag kan inte låta bli att publicera de här...

...Men om man nu gör filmer om Tor, varför ser man inte till att måla en affisch i stil med den häR


(Jag har tyvärr inte sett denna Charles B Pierce-film från 1978, men den kan ju BARA vara bra!)


2 kommentarer:

Jimmy Wallin sa...

Men det har minsann jag!
I mitten av 1990-talet hittade jag en videokassett med the Norsemen på Axevalla Marknad (utanför Skara). Jag var då inne i en period då jag läste vansinnigt mycket böcker med vikingatema (både fakta och skönlitteratur) så denna film var rent godis för mig. Filmen handlar i korta drag om hur en grupp vikingar återvänder till nordamerika för att rädda de som blev kvar förra gången de åkte dit. Väl där blir det topprafflande bataljer mellan vikingar och indianer.

Pidde Andersson sa...

Jo, jag kollade förstås upp handling och fakta på nätet... Tycker mig känna igen affischen från gamla videokassetter. Fast känner jag Charles B Pierce (frid över hans minne) rätt, är detta en lågbudgetfilm som inte riktigt når hela vägen.
Men jag gillar indianbruden som vänder gumpen till på affischen!

Skicka en kommentar