söndag 10 april 2011

Den vresige herren slår till igen

Jag genade över gamla kyrkogården i riktning mot Gustav Adolfs torg. Vackert väder, många var ute och flanerade. Framför mig gick en ensam man som jag började komma ikapp, och snart passerade jag honom.
Jag hann inte mer än ta två steg förbi honom innan han gick igång och fick mig att hoppa till.
Det var han!
Han var tillbaka!
Den vresige mannen, som jag stött på två gånger tidigare och som jag rapporterat om här på TOPPRAFFEL!
"Din jävel! Vad i helvete håller du på med? Din satans fan!" vrålade mannen efter mig. "Din satans jävla jävel! Dra åt helvete! Kärringjävel! Kärringjävel! KÄRRINGJÄVEL!!!"
Så gick han på de tjugo-trettio meter som återstod innan jag kom ut på gatan igen. En del mötande flanörer tittade storögt på mannen - och antagligen på mig också. Och jag skrattade.
Så fort jag smitit över gatan vände jag mig om och fick se hur den vresige mannen gick mot en kvinna på väg mot entrén till kyrkogården. Mannen vräkte ur sig en fantastisk harang jag tyvärr glömt bort, men den slutade med "...din satans jävla kärringjävel!".

0 kommentarer:

Skicka en kommentar