fredag 22 april 2011

Den blodfattiga långfredagen

Det är tydligen sant som de säger. Långfredag är en av årets tradigaste dagar.
Idag har jag bara lyckats med två saker.
1: Jag har skaffat mig en tjusig solbränna. Jävlar, vad det bränner i nyllet nu.
2: Jag tvingades lyssna på två gubbar i 65-årsåldern som förde ett av de mest fördomsfulla, okunniga och rasistiska samtal jag hört. I en evighet. Och jag orkade inte flytta på mig. Det var fullkomligt fantastiskt. De spydde gallar över såssarna, i synnerhet de i Malmö, men även ren allmänt. Anna Lindh hade visst smak för fläsk - människofläsk. Såssebögarna har inget till övers för människor. Dessutom är de "pensionisttyver". De enda som är värre än såssarna, är invandrarna. Äckliga karlar det inte går att prata med. Fast polskor och tjeckiskor klär sig bättre än andra kvinnor.
Men gubbarna hade heller inget till övers för Sverigedemokraterna, de är idioter hela bunten.
Skånepartiet verkade vara det enda som gick hem i stugorna.
Ja, ja.
Här är några tjusiga bioannonser. Så här trevligt kunde man ha på de amerikanska filmetablissemangen för exakt 43 år sedan; i april 1968. En bra månad, ett bra år.
En månad senare gick 60-talet under.

  


  

0 kommentarer:

Skicka en kommentar