6 reaktioner till “Apornas Planet reser sig upp

  1. Tim Burtons apfilm var ju tyvärr en ren besvikelse men den här ser jag faktiskt fram emot. Hänger den här ihop med Burtons film, originalfilmerna eller är det en helt ny tolkning?

    Gilla

  2. Om jag förstått saken rätt ska det vara något slags variant på ERÖVRINGEN AV APORNAS PLANET, som ju handlar om hur aporna gör uppror och tar över. Men jag kan ju ha fel.

    Gilla

  3. Känns som en prequel till den, i ERÖVNINGEN får man visserligen se några korta flashbacks från apornas tillkomst men större delen av den utspelar sig ju när Ceasar är vuxen.Man verkar dock ha frångått att han var son till två apor som tagit sig tillbaka i tiden i en rymdskyttel.

    Gilla

  4. Tim Burtons apfilm var ju tyvärr en ren besvikelse men den här ser jag faktiskt fram emot. Hänger den här ihop med Burtons film, originalfilmerna eller är det en helt ny tolkning?

    Gilla

  5. Om jag förstått saken rätt ska det vara något slags variant på ERÖVRINGEN AV APORNAS PLANET, som ju handlar om hur aporna gör uppror och tar över. Men jag kan ju ha fel.

    Gilla

  6. Känns som en prequel till den, i ERÖVNINGEN får man visserligen se några korta flashbacks från apornas tillkomst men större delen av den utspelar sig ju när Ceasar är vuxen.Man verkar dock ha frångått att han var son till två apor som tagit sig tillbaka i tiden i en rymdskyttel.

    Gilla

Lämna en kommentar