torsdag 10 mars 2011

Sam Jones Forever!

I slutet av 1980-talet hände något konstigt. Jag blev fan till Sam Jones. Sam vem? Samuel J Jones. Killen som var Blixt Gordon i De Laurentiis-filmen. Men det var inte därför jag började gilla Sam Jones, utan på grund av en rad andra små B-filmer killen medverkade i.
Främst var det actionfilmen UNDER THE GUN från 1988, med Vanessa Williams, John Russell och Nick Cassavetes. Jag har inte sett den på närmare tjugo år, men när den var ny såg jag den ett gäng gånger. Jag vet inte riktigt varför. Men jag tyckte att Sam Jones som hjälten Mike Braxton var fräsig! Och filmen är regisserad av killen som gjorde den första DEATHSTALKER med Barbi Benton.
Sam Jones spelade ju även THE SPIRIT i den där TV-piloten som är mycket bättre än Frank Millers jevvla biofilm.
Här är trailern till UNDER THE GUN - åh, visst är det härligt med 80-talsaction...0 kommentarer:

Skicka en kommentar