fredag 4 mars 2011

Ett gäng trailers från omvärlden...

Här är en ganska effektiv trailer till en film jag aldrig hört talas om. Kan kanske vara något...Och det här verkar ju vara en skön roll för Brad Dourif:Och fransmännen, med sina hårda, jävla filmer, är i farten igen:Och i denna bisarra trailer verkar det vara ryssar som har varit framme:Fler fransmän i farten med ännu en av allt att döma hård och jävlig film:Slutligen har vi den här, med en passande titel och skön rollista:
6 kommentarer:

Makai sa...

"Brutal" var ganska kass, kommer knappt ihåg något av den förutom att den var tråkig. En riktig "meh" film. "Death and Cremation" verkar dock jävligt intressant!

Pidde Andersson sa...

Slog mig just att jag läste om BRUTAL i ett amerikanskt magasin om independentfilm som jag hittade i Cannes ... 2008 eller kanske redan 2007. Filmen har med andra ord legat ett bra tag på hyllan.

Makai sa...

Det är inte förvånande, dock har den legat i Subdvds utbud sedan 2007-08-07 osäker på vilken region det var. Berryman gjorde en väldigt sympatisk karaktär i den, har för mig han hade en kennel av något slag, "Ökenmutanten som kunde tala med hundar".

Pidde Andersson sa...

Det överraskar inte, Berryman har omskrivits som en udda typ som bor ensam med en massa hundar. Så det var kanske hans egna jyckar?

Tobias Thuresson sa...

Tycker allt att fransoserna börjar gå ned sig lite. Man kan liksom det där nu känns det som. Gäsp.

Pidde Andersson sa...

Men så är det väl med alla skräckgenrer nuförtiden?
SLUMBER PARTY MASSACRE, kom tillbaka!

Skicka en kommentar