onsdag 9 mars 2011

Conan! Musik! 3D! Poster!

Basil Poledouris filmmusik till John Milius' CONAN - BARBAREN tillhör det bästa som gjorts, kanske är detta det allra bästa, faktiskt. Det tycker i alla fall jag och Orvar, som en gång hade en Conanduell på en strand, där det gällde att stämma upp i så många spår som möjligt från CONAN-soundtracket.
I augusti har Marcus Nispels nya film om Conan premiär och nu har det avslöjats att musiken kommer att komponeras av Tyler Bates - läs mer HÄR. Om han kommer att följa i den nu bortgångne Poledouris' fotspår har jag ingen aning om, men jag hoppas...
Och så har NU Image/Millennium Films kommit med en ny affisch till filmen. Jag återger den här intill.
Fast att filmen tydligen ska vara i 3D ser jag snarare som ett hot. Ska det verkligen vara nödvändigt? Och vågar jag hoppas på avhuggna huvuden i knät?
Slutligen: Filmen har fått sin egen hemsida. Den hittar ni HÄR.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR att du skriver så ofta. Din blogg är som en godisaffär för oss skräpkultursafficionados. Nåväl, som tack för Conan-nyheten ska du få denna länk till Conan - The musical
http://www.youtube.com/watch?v=OBGOQ7SsJrw
Kul.

Du är min favoritskåning.

lars sa...

Jag tillhör dom som faktiskt tyckte att personen som skulle spela Conan rent utseendemässigt passade bra. Jag hoppas att den nya filmen är lika episk som dom gamla.

Håller med om att musiken till dom gamla filmerna är underbar.
När jag var i Stockholm så fick jag lyssna till serietecknaren Karl Johnssons egenkomponerade Conan-kväde. Han har inspirerats såpass utav Conan att han numera gör Sword and Sorcery serier.

Nej. 3-D kan man nog vara utan i det här fallet tycker jag. Däremot skulle jag inte ha något emot gammal hederlig stop-motion animation.

Pidde Andersson sa...

Efter att väl ha sett Jason Momoa som Conan har jag ändrat åsikt; han är väldigt lik Marvels Conan.

Conanmusikalen den anonyme läsaren länkar till är fantastisk, tror jag har haft den här på TOPPRAFFEL! tidigare, men jag är inte hundra.

Skicka en kommentar