onsdag 2 mars 2011

11/22/63

Det var längesedan jag läste en ny Stephen King-roman. King betydde mycket för mig när jag växte upp och efter ett uppehåll på nära tjugo år, har jag åter börjat läsa honom. Men jag har inte gett mig på hans senaste tegelstenar. "Under the Dome" ser till exempel rätt avskräckande ut i sin mastighet.

Den åttonde november i år kommer det en ny, tusensidig volym från King, men den här gången verkar det rätt intressant:

"11/22/63" handlar om en man som reser tillbaka i tiden för att förhindra mordet på John F Kennedy. Läs mer HÄR.

3 kommentarer:

Repoman sa...

Intressant!
Kan bara säga att Under The Dome är den allra bästa King-tegelstenen sen The Stand. Om inte bättre.

Pidde Andersson sa...

Det är möjligt, men jag tycker att den ultimata längden för skönlitteratur är ungefär som en Manhattanpocket.

Repoman sa...

Medhåll. Kan tipsa om Infected och Contagious av Scott Sigler annars. Dom handlar om ejlijens och sånt. Sjukt bra.

Skicka en kommentar