Vi går mot varmare tider och då är det ju många som gör lite ogen-
omtänk-
ta saker.
När du sitter där i din sommarstuga träffar du kanske på en söt liten herrelös kattunge du tar hand om. En så kallad sommarkatt. Men när sommaren övergår i höst och det är dags att flytta tillbaka till stan, kan du förstås inte ta katten med dig.
Snälla, lämna inte kvar katten vid sommarstugan! Den kommer inte att klara sig.
Tänk därför på att att alltid äta upp din sommarkatt innan du bommar igen stugan för säsongen.
Skjut, stryp eller dränk katten och plocka fram nedanstående läckra recept jag hittade på nätet:
BEER ROASTED CAT
1 cat cut into roast
1 can of Campbell's Cream of Mushroom soup
1 cube of beef bouillon
1 clove of garlic
1 Fine Irish Stout, a lot like a popular dark Irish Beer®, but NOT that brand at their lawyers' request. They alledge this article, educating others in the legal eating habits of over 100 million people world-wide, and specifically in rising East Asian markets, is "highly offensive."
Cover and soak cat roast in salt water for 24 hours. Drain water and then cover and soak in beer for 6 hours. Drain and place in crock pot with your cans of soup. Add a clove of garlic, and a cube of beef bouillon. If you start to slow cook your cat in the morning with your George Foreman Cooker (or it's ilk), you'll have finely cooked feline in time for supper.
If a slow cooker is not available, a cat can be baked at 350 degrees for 2-3 hours in a conventional oven and still come out pretty good. Beer Roasted Cat is fantastic served with mashed potatoes, collard greens, and fresh, homemade egg rolls. When planning a full meal just remember- cat is a course best served hot!
tisdag 15 februari 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar