torsdag 3 februari 2011

Skynda och köp! Min nya bok!

320Min själ om jag inte har släppt en bok igen. För ungefär ett år sedan skulle jag ge ut en samling med alla mina filmrecensioner, men pga ett tekniskt missöde raderades hela manuset - över 600 sidor. Jag får börja om från början...
I väntan på att jag gör det, har jag sammanställt "På spaning efter det mög som flytt". En samling med de där andra texterna från min blogg TOPPRAFFEL!. Mina vardagsbetraktelser, iakttagelser av märkliga människor och företeelser, allmänna kommentarer till världen, men mest en massa fånigheter.

Förord av Jan Sigurd, som bland annat skriver:
"Jag bruk
ar normalt inte tycka vad andra skriver är särskilt roligt. Förmodligen av ren och skär avund eller krass missunnsamhet. Men jag tycker faktiskt att Pidde skriver kul. Riktigt kul till och med."

Boken är släppt som Print On Demand hos amerikanska Lulu.com. Detta innebär att jag inte har några exemplar alls att skänka eller sälja. Den går bara att beställa från Lulu.com och vad det lider Amazon. Men har jag förstått saken rätt, ska boklådor kunna plocka in den om de förses med bokens ISBN-nummer, så traska iväg och fråga efter den.
För att så många som möjligt ska ha råd att köpa detta praktverk, har jag försökt göra den så billig som möjligt. Jag har knappt lagt på något utöver tillverkningskostnaderna.

"På spaning efter det mög som flytt"
322 sidor pocket i litet format
150 spänn, eller 17 Euro
ISBN: 978-1-4467-0638-1


Beställ den genom att KLICKA HÄR!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar