onsdag 16 februari 2011

Rydan i våra hjärtan

Nämen oj, jag informerades just om att min gode vän Trampe gjort en kulturgärning och slängt upp några klipp med Jan-Olof Rydqvist på YouTube! Wowie-zowie! Självklart kan jag inte låta bli att dela med mig av dem här på TOPPRAFFEL! så härmed får ni anse er onsdag vara räddad. Go ahead, make our day, Rydan!

Här har vi honom i hårdporrfilmen som på bio först hette JAG VILL LIGGA MED DIN ÄLSKARE, MAMMA och sedan KÄRLEKSVIRVELN (eller om det var tvärtom), som på video från Maxs hette HON ÄLSKADE EN SOMMAR och som på obskyr postorderkassett hette SPRUTANDE KUKAR I SLASKANDE FITTOR:
4 kommentarer:

Repoman sa...

Det var som attan, Bossen gillar uppenbarligen att prata i telefon. =D

Pidde Andersson sa...

...I synnerhet när han är lite påstruken!

Unknown sa...

kan ja troooo

Pidde Andersson sa...

Inte den minsta hågkomst av Karl den tolftes bortgång?

Skicka en kommentar