söndag 20 februari 2011

Överraskande statistik

Jag kollar in lite statistik för TOPPRAFFEL! och när jag klickar för att se se mest lästa blogginläggen mellan maj 2010 och nu, blir jag minst sagt överraskad.

Vilket inlägg lästes av flest besökare under denna period? Det om TWILIGHT: ECLIPSE? Senaste Harry Potter?

Nix.

Rätt svar är min recension av BRÖDERNA KARLSSON. Varför har jag ingen aning om. Detta inlägg har dessutom mer än dubbelt så många klick som tvåan på listan: min recension av BURLESQUE. Det är för övrigt en prestation av den filmen att hamna så högt upp - till skillnad från BRÖDERNA KARLSSON, hade BURLESQUE premiär bara för några veckor sedan. Det är väl alla Christina Aquilera-fans som googlat recensioner av filmen...

På tredje plats kommer ett inlägg jag skrev förra veckan! Min sammanställning av kritiken av nya Åsa-Nisse. Vem hade väntat sig det? Min recension av ÅSA-NISSE - WÄLKOM TO KNOHULT har hamnat på en tiondeplats.

Däremellan hittar vi bland annat TWILIGHT, DRAKTRÄNAREN, Potter och mitt dumma inlägg med snuskiga julrim. Det sistnämnda skrev jag ju bara för att jag såg att folk hittat hit genom att söka på "snuskiga julrim". Märkligt, eftersom här inte fanns några sådana innan jag skrev inlägget.

Det är också fascinerande att ett tiotal personer varje vecka tar sig till TOPPRAFFEL! genom att skriva "Fantomen han har en trikå som är blå" i Googles sökruta. Det är uppenbarligen ganska många människor som kommer ihåg Robban Brobergs gamla trudelutt...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det skulle vara trevligt med mer Samurajfilm här på Toppraffel.

Pidde Andersson sa...

Det släpps inte så mycket samurajfilm nuförtiden... Och många har en tendens att vara lite småtrista.

Skicka en kommentar