tisdag 1 februari 2011

Hammer slår slutligen till igen

Så kommer den då slutligen att släppas: WAKE WOOD, den nya skräckfilmen från Hammer Films, som har legat på hyllan i flera år.
Som kanske är bekant är filmen samproducerad med Solid Entertainment i Malmö och Film i Skåne, och stora delar av den filmades här. Jag läste manuset för fem-sex år sedan, tror jag, men hade inget att invända. Bra, tung story. Filmfotograf är Chris Maris, som även sköt FROSTBITEN.
WAKE WOOD visades på Fantastisk Filmfestival för två år sedan, men jag var i Göteborg och såg den inte. Jag har fortfarande inte sett den. Den verkar dock onekligen lovande: här är en TEASER och här är TRAILERN.

1 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Den var helt ok. Regissören var lite otydlig på om han var nöjd eller ej, men tydligen har den fått bra omdömen. Nu vet jag inte om de ändrat nåt i den sen Lund 09. Inte pratat med Magnus på bra länge. Ska bli kul att se den igen hur som helst.

Skicka en kommentar