lördag 12 februari 2011

En oväntad vändning i karriären

Kommer ni ihåg Alexa Wolf? Förhoppningsvis inte, men det var det där unga fruntimret som för säkert mer än tio år sedan nu gjorde "dokumentären" SHOCKING TRUTH, som skulle handla om porrbranschen, och som visade sig vara väldigt fejkad och tillrättalagd. Ett faktum givetvis väldigt få upptäckte när filmen kom och debattens vågor gick höga.

Nu är Alexa tillbaka. Fast jag vet inte... Hon verkar verkligen ha ändrat sig sedan förra gången... För ni kan väl inte mena att det här är en annan människa?!

4 kommentarer:

Johannes Pinter sa...

Jepp, det måste vara samma Alexa Wolf. Skönt att se att hon insett de rätta värdena i livet... LoL!

Pidde Andersson sa...

För drygt tjugo år sedan bläddrade jag i en seriekatalog från Diamond, det var på den tiden då porrserier kom starkt i USA (Eros Comics osv), och en kommande bögporrserie handlade om en hemlig agent (tror jag det var) som hette Mark Levengood! Jag trodde inte mina ögon. What are the odds? Undrar om tidningen någonsin kom ut. Jag har sökt efter den på nätet, meninte fått uåå några spår...

Johannes Pinter sa...

LoL! Den vill jag också läsa. Ska göra lite efterforskningar också.
Men... fanns den riktiga Mark Levengood "på kartan" redan för 20 år sen?

Pidde Andersson sa...

Det tror jag... Detta var åtmin tidigt 90-tal. 92? 93?

Skicka en kommentar